Cum omori plictiseala în week-end

650
Cum omori plictiseala în week-end - agon-1336753026.jpg
Sâmbătă, 12 mai, de la ora 19, Compania de balet din cadrul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" îi invită pe constănțeni la spectacolul "Agon" în coregrafia binecunoscutului prim-solist Horațiu Cherecheș, pe muzica Rene Aubry. Spectacolul, de un deosebit succes, are ca temă conceptul de "agon" care semnifică noțiunea de competiție, de conflict, de înfruntare a des-tinului sau a propriilor limite. Spectacolul promovează și pune în valoare generația de tineri balerini profesioniști într-o concepție coregrafică actuală, foarte modernă, care se bazează pe transpunerea ideii artistice într-o formă bogată în elemente surprinzătoare, cu moda-lități de îmbinare a decorului inedit și a elementelor de coregrafie neocla-sice.

Amalia Mîndruțiu, Irina Ganea Mihaiu, Kanoko Suzuki, Delia Luca, Laima Costa, Rie Aoyagi, Horațiu Cherecheș, Adrian Mihaiu, Sergiu Dan, Claudiu Dan, Andrei Dolcoș (București), o distribuție de excepție care a reușit să dea formă unui proiect de excepție sub îndrumarea și conducerea unui coregraf talentat.

Duminică, 13 mai, de la ora 19, opera "Boema" de Giacomo Puccini îl va avea la conducerea muzicală pe Koichi Inoue (Japonia).

Teatrul de Stat

Sâmbătă, 12 mai, de la ora 19, se reia ultima premieră a Teatrului de Stat "Titanic Orchestra" de Hristo Boytchev, cu Georgiana Mazilescu / Paula Prodan, Marian Adochiței, Cosmin Mihale, Andrei Cantaragiu / Remus Archip, Ionuț Alexandru, Laura Crăciun în distribuție.

Duminică, 13 mai, de la ora 19, "Bolnavul Închipuit" după Molière îi va avea în distribuție pe Marian Adochiței, Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu, Florina Bulgaru / Flavia Călin, Luiza Toma, Andu Axente, Laura Iordan, Andrei Cantaragiu, Lana Moscaliuc, Adrian Dumitrescu, Florentin Roman, Georgiana Bumbac, Alice Safta, Andreea Țuțui, Iza Bumbac.

Biletele se pot procura de la Casa de bilete a Teatrului, din b-dul Ferdinand nr. 11, telefon 0241488247 sau de la Agenția de bilete din b-dul Tomis 97.

Teatrul pentru copii și tineret

Seria poveștilor acestei săptămâni se încheie duminică, 13 mai, de la ora 11, cu "Pecetea fermecată" înghițită de năzdrăvanul cocoș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3325 secunde