Cum faci… "Bani pentru școala ta"

266
Cum faci…

Articole de la același autor

Junior Achievement Romania a lansat cea de-a treia ediție a competiției naționale de educație financiară "Bani pentru școala ta", prilej cu care liceenii din Constanța pot câștiga finanțări de până la 10.000 euro pentru școlile

lor, dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce.

La competiție pot participa elevi, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unității de învățământ, cu vârsta mai mare de 15 ani.

Participanții pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile la adresa www.banipentruscoalata.ro - BaniIQ și Banii pe net - sau le pot urma pe amândouă până pe 15 mai, ora 23.59.

Săptămânal, pe site-ul concursului - www.banipentruscoalata.ro - va fi anunțat clasamentul provizoriu al liceelor pe site-ul competiției.

Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, părinte sau prieten care urmează trainingul online și completează testul de verificare a cunoștințelor.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

Se vor acorda premii separate pentru școlile mari (peste 800 elevi în toate ciclurile de învățământ) și pentru școlile medii sau mici (sub 800 elevi în toate ciclurile de învățământ). Validarea instituției de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 16-21 mai.

La edițiile anterioare, Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia s-a numărat printre câștigători. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4585 secunde