Mai multe ştiri online:

Cum arată jungla africană în ochii elefănțelului curios

Ştire online publicată Sâmbătă, 04 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
V-ați întrebat vreodată cum arată jungla africană în ochișorii curioși ai unui elefănțel? Ei bine, duminică, 5 mai, de la ora 11.30, la Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, aveți ocazia să-i admirați frumosul cămin și să vedeți prin ce aventuri mai trece acesta. Spectacolul regizat de Cristian Mitescu, „Elefănțelul curios” se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani. Scenografia este asigurată de Eugenia Tărășescu Jianu, muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu, iar coregrafia lui Ionuț Sergiu Anghel. 


Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisăcariu, Andrei Stroescu și Ion Ciolan.
Cu această ocazie, cei mai mici spectatori vor avea posibilitatea de a descoperi periculoasa junglă africană, împreună cu elefănțelul Bombo, haios, mititel și „curios nevoie mare”, care pornește către fluviul Nil să afle ce mănâncă un crocodil. 
În această călătorie, micuții spectatori se vor întâlni cu o mulțime de animăluțe și păsări exotice cum ar fi maimuțele certărețe și grijulii, papagalii „vorbitori”, zebre, o panteră, leul cel fioros, hipopotamul cel urât și îndesat, dar îndrăgostit de girafa zveltă și frumoasă, șarpele cel viclean sau crocodilul de Nil. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.997 secunde