Cum ar fi omenirea fără educație?

256

Articole de la același autor

La această întrebare au încercat să răspundă elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 38 "Dimitrie Cantemir" din Constanța, Ziua Internațională a Educației constituind un bun prilej de organizare a unor activități menite să atragă atenția asupra rolului școlii, dar și al familiei și al societății, în formarea și dezvoltarea personalității elevilor. 


Au fost valorificate diferite exemple prin care educația își demonstrează menirea esențială în cultivarea valorilor spirituale ale fiecăruia.
Boboceii claselor pregătitoare și elevii claselor I și a II-a au urmărit piese de teatru, iar cei din clasele a III-a și a IV-a au participat la șezători și concursuri de cultură generală, au realizat postere, au scris felicitări sau scrisori pentru doam-nele învățătoare.


Colegii mai mari au organizat competiții sportive, au urmărit prezentări și filmulețe despre educație și dascăli renumiți, au participat la dezbateri privind rolul edu-cației, relația dintre școală și familie, tipuri de educație, efectele lipsei educației asupra omenirii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3228 secunde