Cum a debutat anul școlar la Școala "Lucian Grigorescu" din Medgidia

417
Cum a debutat anul școlar la Școala

Articole de la același autor

Luni, 10 septembrie 2018, ȋntr-o atmosferă de sărbătoare, desăvârșită cu zâmbete și multe emoții, cu voie bună și energie, a sunat din nou clopoțelul toamnei care a anunțat începutul anului școlar și la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia. Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului de stat al Romȃniei. 


Directorul instituției, prof. Simona Dănilă i-a sfătuit pe elevi să se implice așa cum au făcut-o și în anul precedent, să fie utili celor din jur și responsabili în tot ceea ce fac, să fie receptivi și deschiși deoarece volumul de cunoștințe, aptitudini, valori și sentimente obținut în perioada școlii îl vor purta cu ei toată viața. În același timp, să nu uite că educația se bazează pe toleranță, respect, responsabilitate și bunul simț ca valori fundamentale. Gânduri bune încărcate de încredere și dorința de a conlucra cât mai bine în acest an școlar s-au îndreptat către comunitatea locală, beneficiarul indirect al educației. Faptul că au fost prezenți la acest eveniment demonstrează că se acordă o atenție deosebită educației și că s-a înțeles rolul ei în societate. Începutul de drum din acest an a fost binecuvântat de Părintele Protoiereu Petrică Ciobanu (Biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel din Medgidia).


Invitații de onoare ai ceremoniei care au adresat gȃnduri frumoase și urări elevilor și părinților, au fost din partea Primăriei Municipiului Medgidia, Asociației de Părinți "Lucian Grigorescu", Asociației Curcubeul Cunoașterii și Detașamentului de Jandarmi - Medgidia. În cadrul festivității de deschidere a noului an școlar, mesajul Doamnei Inspector Școlar General, prof. Bucovală Gabriela, a fost transmis de către directorul adjunct, prof. Ciocan Emilia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9032 secunde