Culoare și entuziasm, la Balul bobocilor șaguniști

535
1
Culoare și entuziasm,  la Balul bobocilor șaguniști - balulbobocilorsaguna-1449411843.jpg

Articole recomandate

Într-o ambianță plină de culoare și entuziasm, a avut loc Balul Bobocilor 2015, organizat de Asociația Sudenților Șaguniști, care a reușit să aducă alături de "începători", numeroși spectatori și sponsori.

Ajuns la cea de-a 23-a ediție, acest eveniment tradițional al Universității "Andrei Șaguna" este dedicat sărbătoririi studenților din anul I și primirii lor în rândurile șaguniștilor. Bobocii s-au întrecut în eleganță, talent și determinare într-o petrecere-spectacol, organizată ca la carte de studenții anilor mai mari, membri ai asociației, coor-donați de Arina Frățiman (Master, Psihologie) și Ionuț Ivăncescu (Master, Comunicare Mediatică).

Spectacolul a fost prezentat de Mădălina Radu, studentă în anul II la Facultatea de Științe Economice, una dintre câștigătoarele concursului "Miss Andrei Șaguna" 2014.

După o pauză plină de suspans, timp în care juriul a deliberat, iar concurenții au așteptat emoționați rezultatele, câștigătorii au fost anunțați de președintele juriului, prof. univ. dr. Aurel Papari, împreună cu Ionuț Ivăncescu, președintele asociației studenților.

Titlul de "Miss Andrei Șaguna" 2015 a revenit studentei Andrada-Ioana Simineanu (Psihologie), care a impresionat publicul prin naturalețe și frumusețe, iar studentul Enghiz Ilhan Bolat (Psihologie) a câștigat titlul de "Mister Boboc Andrei Șaguna" 2015, cucerind publicul prin originalitate, umor și expresivitate.

Comentează știrea

Papari
7 decembrie 2015
Anunt important:

Cine are IQ-ul sub medie, dar vor sa aiba o diploma de studii superioare , sunt asteptati sa devina studenti la "Saguna"...! Sunt necesari numai banii pentru plata studiilor si asa ziselor examene...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9846 secunde