Cui i-a revenit premiul Festivalului de Teatru Independent

75
Cui i-a revenit premiul Festivalului de Teatru Independent - cuiiarevenitan1-1447080366.jpg

Articole de la același autor

"Amintiri din epoca de școală" de Mihaela Michailov, regia Radu Apostol, produs de Centrul de Teatru educațional Replika, a câștigat marele premiu al celei de-a treia ediții a Festivalului Național de Teatru Independent (FNTI).

La Gala de închidere, desfășurată la Godot Cafe Teatru, juriul - format din actrița Ana Ciontea, criticul Monica Andronescu, regizorul Alexandru Mâzgăreanu și președintele de onoare, actorul Constantin Cojocaru -, a mai acordat premiul "Un grup. O cauză. Un ideal" - spectacolului "Radikal" produs de Teatrul Luni de la GreenHours; premiul "Radiografia subiectivă a ultimilor 25 de ani" - spectacolului "Născuți în '90", produs Compania BIS Teatru Sibiu; premiul "Cel mai coerent demers artistic" — acordat teatrului UNTEATRU București; și premiul "Memoria" — spectacolului "Aplauze pentru Lena" de Valentin Nicolau, interpretat de Compania ARTEMOTION din Oradea, potrivit Agerpres.

Festivalul Național de Teatru Independent a adus pe scenele Capitalei, între 2 și 8 noiembrie, 35 de spectacole produse de companii independente din întreaga țară.

FNTI este primul festival de teatru din România, ce reunește artiști și companii de teatru independent din întreaga țară, în spații culturale neconvenționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Lumea e a mea", un nou premiu
Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Show cu Teo, Vio și Costel
Pagina a fost generata in 1.2486 secunde