CUGET LIBER, câștigătorul Trofeului presei la Târgul GAUDEAMUS

103
CUGET LIBER, câștigătorul Trofeului presei la Târgul GAUDEAMUS - dsc0025-1439828468.jpg

Articole de la același autor

La această oră, pe faleza din fața studioului Radio Constanța se desfășoară festivitatea de închidere a celei de-a VII-a ediții a Târgului GAUDEAMUS, în acordurile Fanfarei Forțelor Navale.

Cu acest prilej au fost făcute publice și trofeele acestei ediții. Cea mai râvnită carte a târgului a fost declarată "Hoțul de cărți" autor Markus Zusak publicată la Editura Rao. Apropo de edituri trebuie spus că au existat și trofee acordate editurilor locul I fiind adjudecat de Nemira.

La categoria trofeele presei acordate prin votul publicului, CUGET LIBER a fost declarat lider.

Mai trebuie spus că Tombola GAUDEAMUS a desemnat-o câștigătoare a unui zbor deasupra litoralului, oferit de Regional Air Services SRL - Aeroportul Tuzla pe constănțeanca Miruna Cobalaș, iar studenta Bianca Ghiță, studentă la Facultatea de științe politice din Universitatea București a fost desemnată Miss Lectura.

Reamintim că în cadrul campaniei de donații "Cărțile se întorc acasă" din partea vizitatorilor s-au adunat aproximativ 400 de volume care vor avea ca destinație biblioteca Școlii generale nr. 1 din comuna Ciocârlia. La această campanie s-a alăturat și editura Casa Radio.

Târgul Gaudeamus Litoral este organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media al Radio România și Radio Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8587 secunde