Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Cu ce premii s-au întors mirciștii de la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică

Ştire online publicată Joi, 23 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Lotul României la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică a obținut două medalii de argint, două medalii de bronz și o mențiune. 

Din acestea, o medalie de argint și mențiunea au fost câștigate de doi elevi ai Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Robert Gabriel Pașcalău și George Pantelimon Prodan, ambii elevi în clasa a XI-a la colegiul constănțean, s-au numărat printre cei 219 participanți, din 46 de țări, care s-au prezentat la competiția desfășurată între 12 și 20 noiembrie, în Thailanda.

Echipa României, din care a făcut parte prof. Victor Păunescu, de la Colegiul Național „Octav Onicescu” din București, prezent ca observator științific, a fost coordonată de conf. univ. dr. Cristian Pîrghie, de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, și prof. dr. Petru Crăciun, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
1
mark
23 noiembrie 2017
+1
ioaa

Stirea este corecta, atat cat ca nu-l cheama Robert Andrei, ci Robert Gabriel si nu era clasa a XI-a cand a obtinut calificare (fata de momentul care se raporteaza), ci a IX-a...Deci alt sfant, alta clasa, in rest OK!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1922 secunde