Cu ce mai încântă Teatrul de Stat Constanța spectatorii

187
Cu ce mai încântă Teatrul de Stat Constanța spectatorii - expozitie-1515767274.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat din Constanța (TSC) vine în întâmpinarea spectatorilor cu o nouă surpriză. Ca urmare, toate piesele acestei luni vor fi acompaniate vizual de o expoziție de fotografie realizată în foaier, de către membrii Asociației "S16 Vision" din Constanța.


Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică, între orele 17.00 și 19.00. Așadar, iubitorii acestei arte se vor putea delecta cu o varietate de creații, pornind de la fotografia realizată în natură până la cea de stradă sau cea conceptuală. 


Autorii exponatelor fotografice sunt Magda Fulger, Camelia Sopon, Elena Răceală, Lili Screciu, Sergiu Gheorghian și Emilian Avrămescu. 


Precizăm că, o parte dintre imaginile expuse sunt prezente și în galeriile on-line ale unor importante site-uri de fotografie, naționale și internaționale. Pentru nespecialiștii care sunt curioși de la ce vine numele asociației de fotografi din Constanța, "S16 Vision" ("Sunny 16 rule") este o regulă de estimare a expunerii corecte a unei fotografii, fără exponometru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4829 secunde