Aparent,

Cristian Zgabercea nu mai e director al Direcției de Cultură din cadrul Consiliului Județean

2122
Cristian Zgabercea nu mai e director al Direcției de Cultură din cadrul Consiliului Județean - 93efb0d7330fe8a2e84c6b1736c8620b.jpg
În perioada 22-23 iulie a avut loc sesiunea de examinare a cunoștințelor profesionale ale salariaților din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Constanța. Din surse neoficiale, șeful Direcției de Cultură din cadrul Consiliului Județean Constanța, Cristian Zgabercea nu s-a prezentat la examen, păstrându-și, astfel, doar funcția de consilier la cabinetul președintelui CJC, Nicușor Constantinescu.
Direcția de Cultură, Învățământ, Sport, Sănătate, Organizare Evenimente și Protocol a fost comasată, în cadrul ședinței din 15 iulie, cu Direcția Comerț, Turism, Servicii Publice, sub denumirea Direcția Coordonare Instituții Subordonate.
La conducerea acesteia se va instala Carmen Vasile, șef serviciu al Direcției de Cultură: "Carmen Vasile va fi director când va fi numită. Președintele poate s-o numească și mâine", anunță Zgabercea pericolul.
Totuși, Cristian Zgabercea nu se va dezlipi cu una, cu două, de cultură, un domeniu atât de intens exploatat de CJC: "Și când va fi numită Carmen Vasile, tot eu voi răspunde de Direcția de Cultură", ne-a spus Cristian Zgabercea. El ne-a mai anunțat, de asemenea, că noua Direcție va avea șefi de secție, domeniul culturii urmând să-i revină lui Edi Bădilă, șeful Serviciului de Organizare Evenimente și Protocol din cadrul Consiliului Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3101 secunde