€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Crăiasa Zăpezii și-a dat întâlnire cu copiii la Teatrul „Căluțul de Mare“

Ştire online publicată Luni, 11 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Chiar dacă am intrat în luna martie, „Crăiasa Zăpezii” va fi prezentă mâine, 12 martie, de la ora 10.00, pe scena Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, pentru a-i încânta pe cei mai mici spectatori ai săi. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu Jianu, coregrafia lui Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica lui Viorel Andrinoiu. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de peste patru ani. Din distribuție fac parte: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu, Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.


Spectacolul este o adaptare după Hans Christian Andersen și prezintă, într-o variantă modernă, povestea celor doi buni prieteni dintr-un oraș îndepărtat din ținutul nordic, Kay și Gerda a căror liniște le este tulburată de Crăiasa Zăpezii, care decide să aducă iarna în plină vară și să îl răpească pe Kay.


Povestea vorbește despre o iarnă friguroasă, într-un orășel cât se poate de obișnuit și despre o făptură care încearcă să distrugă echilibrul fragil al lumii. „Crăiasa zăpezii” nu este povestea clasică despre bine și rău, ci o lume cu personaje puternice și complexe, dialoguri cu mult umor și scene de acțiune pline de suspans: o lume într-un glob de cristal peste care ninge încet.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.77 secunde