Crăiasa Zăpezii le arată copiilor că bunătatea dezgheaţă chiar şi o lume încremenită

185
Crăiasa Zăpezii le arată copiilor că bunătatea dezgheaţă chiar şi o lume încremenită - craiasa-1614606796.jpg

Articole recomandate

Săptămâna aceasta, „Crăiasa Zăpezii” revine pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, într-o nouă reprezentaţie de excepţie. Spectacolul va avea loc în cursul zilei de sâmbătă, 6 martie, de la ora 10.00. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărășescu- Jianu, coregrafia de Ionuț Sergiu Anghel şi muzica îi aparţine lui Viorel Andrinoiu. Din distribuție fac parte: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu, Ion Ciolan şi Tiberiu Roșu.

„Dragostea învinge întotdeauna, niciodată invidia, răutatea sau minciuna” este motto-ul sub care se desfăşoară piesa. Reprezentanţii instituţiei de cultură precizează că spectacolul prezintă povestea a doi copii, doi buni prieteni dintr-un oraș îndepărtat din ținutul nordic, Kay și Gerda, a căror liniște le este tulburată de Crăiasa Zăpezii, care decide să aducă iarna în plină vară și să îl răpească pe Kay.

Crăiasa, Kay, Gerda, tatăl Gerdei, mama lui Kay, baba cu flori, laponii, toți reprezintă personaje ale unei lumi înghețate, în care sentimentele au înghețat și ele. Din fericire, în final, după un drum plin de peripeții, în căutarea prietenului drag, ținut prizonier în palatul reginei gheții, dragostea și bunătatea sufletească dezgheață chiar și o lume încremenită în albul zăpezii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4568 secunde