În week-end, la Casa de Cultură

Crăciun de poveste, cu Orchestra Vienna

1001
Crăciun de poveste, cu Orchestra Vienna - viennaclassic-1323812982.jpg
Crăciunul de poveste promis de Orchestra Vienna, spectacol ce va avea loc duminică, 18 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, se apropie cu pași repezi. Cei care doresc să mai prindă un loc, ar trebui să se grăbească să-și achiziționeze biletele, deoarece, până aseară, mai erau disponibile doar 40.
"S-au vândut ca pâinea caldă", ne-a declarat directorul Casei de Cultură, Gheorghe Ungureanu.
Concertul susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detașează între toate celelalte evenimente care au loc la sfârșit de an. Artiștii orchestrei vieneze sunt recunoscuți pe plan internațional pentru virtuozitatea și măiestria lor, câștigând deopotrivă admirația publicului și a criticilor. Ei sunt considerați ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice. Spectacolul pe care îl oferă orchestra este unul total, care satisface atât auditivul, cât și vizualul, dar, mai ales, emoționalul: orchestra dirijată de Peter Guth este însoțită de celebra soprană Monika Mosser și de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival.
Programul muzical este divers, cuprinzând valsuri, marșuri și polci și, desigur, o colecție specială dedicată Crăciunului. Este un spectacol rafinat, dar în același timp accesibil, potrivit tuturor vârstelor, care îndeplinește cele mai exigente doleanțe ale melomanilor și dezvoltă emoții nebănuite în rândul necunoscătorilor. Peter Guth, care dirijează cu vioara în mână, urmând tradiția familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea și umorul cu care interacționează cu publicul, creând o atmosferă destinsă, de bună dispoziție, de adevărată sărbătoare.
Este momentul să trăiți o experiență pe care nu o veți uita curând! Transpuși în fascinanta lume vieneză, aveți ocazia să vă simțiți, măcar pentru o seară, invitați de onoare la "balurile imperiale".
Spectacolul începe la ora 19.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8149 secunde