COVID-19. Asociațiile de elevi cer suspendarea cursurilor timp de două săptămâni

489
COVID-19. Asociațiile de elevi cer suspendarea cursurilor timp de două săptămâni - covidasociatiileelevi-1583741669.jpg

Articole recomandate

Asociația Elevilor din Constanța solicită începerea demersurilor în vederea suspendării cursurilor tuturor unităților de învățământ în contextul creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu Coronavirus.

Reprezentanții elevilor susțin necesitatea suspendării cursurilor tuturor unităților de învățământ din România în vederea reducerii interacțiunii constante între copii și, astfel, a riscului de multiplicare a virusului care a curmat mii de vieți în jurul globului și a ajuns și în România, la ora actuală existând 15 cazuri confirmate și alte zeci de persoane suspectate de faptul că ar fi contractat virusul sau aflate în carantină.

"Elevii trebuie protejați cu orice preț. Dacă suspendarea cursurilor este necesară pentru a ne asigura că fiecare copil este în siguranță, atunci vom susține această măsură. Iar până la suspendarea cursurilor, autoritățile ar trebui să-și facă treaba și să se asigure că în toate unitățile de învățământ există săpun, dezinfectanți și hârtie", este de părere Andreea-Sabina Spătariu, președinte AEC.

Aceeași propunere o are și Consiliul Național al Elevilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8089 secunde