În 2015, HOP ajunge la majorat

Costinești, gazda Galei tânărului actor

124
Costinești,  gazda Galei tânărului actor - in2015o-1440603027.jpg

Articole de la același autor

Gala Tânărului Actor - HOP se va desfășura în perioada 8 -11 septembrie, în stațiunea Costinești, în clubul Vox Maris. Evenimentul este un program permanent al UNITER și singular în peisajul festivalier autohton, care are ca scop promovarea și lansarea tinerilor absolvenți din învățământul superior artistic. Anul acesta, HOP (Gala Tânărului Actor ) ajunge la majorat.

Asocierea cu TIFF - Festivalul Inter-național de Film Transilvania rupe granițele dintre teatru și film. Începând cu ediția trecută, regizorul și producătorul de film Tudor Giurgiu acordă unuia dintre concu-renții Galelor HOP șansa de a face parte din programul "10 pentru FILM". Programul promovează figuri noi în filmul românesc și vizează actorii care s-au remarcat în teatru, dar care nu au avut până acum șansa afirmării în cinema, indiferent de vârstă, aflați la debut sau cu roluri minore avute deja în producții autohtone.

Reka Szasz participantă anul trecut la Gala HOP joacă în mai multe producții ale Teatrului "Anton Pann" Râmnicu-Vâlcea - a luat parte la această experiență provocatoare, demnă de recomandat și repetat ce se numește "10 pentru FILM". Anul acesta, alt tânăr actor participant la Gala HOP va fi selecționat pentru ediția 2016 a acestui program.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Alertă pe plaja din Costiinești!
Pagina a fost generata in 0.5374 secunde