€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Corala "Armonia" a obținut noi premii

Ştire online publicată Marţi, 10 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Corala ortodoxă bărbătească „Armonia” participă, săptămâna aceasta, la Olimpiada Mondială a Corurilor, care se va desfășura în Africa de Sud, unde este înscrisă la trei secțiuni. 


În urmă cu două zile a avut loc, deja, festivitatea de premiere pentru două dintre secțiunile la care „Armonia” a concurat, fiind laureată cu medalie de aur la secțiunea „Cor bărbătesc” și medalie de argint la secțiunea „Folclor a cappella”. În zilele ce urmează, Corala Arhiepiscopiei Tomisului va concura la secțiunea „Muzică sacră a cappella”, fiind singura corală care reprezintă România la această competiție. Precizăm că această olimpiadă a corurilor reunește peste 300 de coruri din 62 de țări. 


Corala ortodoxă bărbătească „Armonia” s-a înființat în urmă cu 17 ani, de-a lungul timpului susținând numeroase concerte în țară, dar și peste hotare. Colectivul este format din preoți, diaconi și studenți ai Facultății de Teologie din cadrul Universității „Ovidius” Constanța și abordează un repertoriu diversificat, compus atât din piese religioase, folclor românesc, colinde tradiționale românești și străine, cât și piese din repertoriul clasic universal.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7456 secunde