€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Copil de un an și jumătate, MORT din cauza unui grăunte de POPCORN

Ştire online publicată Miercuri, 22 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: romaniatv.net
Copil de un an și jumătate, MORT din cauza unui grăunte de POPCORN - popcorn92734700-1558521026.jpg
Un copil în vârstă de un an și jumătate din localitatea Păltiniș, județul Botoșani, a murit după ce a inhalat un grăunte de popcorn. Mama băiatului a fost reclamată la începutul anului pentru că își negrijează copiii, însă ancheta a fost închisă, scrie romaniatv.net


Poliția și Protecția Copilului au demarat deja câte o anchetă în urma decesului. Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, după ce medicii au stabilit că băiatul ar fi decedat din cauza unui grăunte de popcorn.


În acest caz, a fost declanșată o anchetă și de către reprezentanții DGASPC Botoșani. Inspectorii instituției vor merge la locuința familiei din Păltiniș, pentru a verifica în ce situație se află celălalt copil al familiei, o fetiță de trei ani.

Conducerea DGASPC Botoșani spune că, la începutul anului, a mai fost declanșată o anchetă în această familie, după ce bunica a reclamat faptul că cei doi copii nu ar fi bine îngrijiți de mamă, însă plângerea a fost retrasă, iar ancheta închisă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.721 secunde