€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Copiii sunt așteptați la o nouă "Poveste… cu Scufița Roșie"

Ştire online publicată Marţi, 30 Ianuarie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de Mare” îi așteaptă pe cei mici, astăzi, 30 ianuarie, începând cu ora 10.30 la o nouă „Poveste…cu Scufița Roșie”.

Spectacolul poartă semnătura regizorului Valentin Dobrescu, iar muzica este coordonată de bagheta compozitorului Macovei Moraru Radu Alin. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan.

Piesa este o adaptare după una din cele mai populare povești din toate timpurile culeasă de folcloristul francez Charles Perrault și publicată în anul 1867. De data aceasta, regizorul Valentin Dobrescu creionează cu multă delicatețe și dragoste povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap, doar că acum micuța nu mai este o fetiță, ci un ursuleț.

Ce-i drept, aceasta este puțin cam neascultătoare, iar într-o bună zi, mama o trimite să îi ducă bunicuței, care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte și o ulcică de unt. Pentru cei care vor fi prezenți în sală, totul se va desfășura într-un decor minimalist, în care personajele principale sunt păpușile, alături de ciupercuțe care cântă, iepurași vorbitori, copaci care se clatină și vorbesc pe o muzică extrem de antrenantă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7297 secunde