Copiii sunt așteptați la „Cei trei purceluşi”

119
Copiii sunt așteptați la „Cei trei purceluşi” - purceisursateatrulcalutuldemare-1626977290.jpg
Duminică, 25 iulie, de la ora 11.00, sunteți invitați la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, la spectacolul „Cei trei purceluşi”, în regia lui Gheorghe Balint şi muzica lui Dan Bălan. Piesa se adresează micuţilor cu vârsta cuprinsă între trei şi zece ani. Din distribuție fac parte: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu.

Povestea începe cu eroii principali, adică cei trei purceluși, care, deși încă destul de mici, au crescut îndeajuns ca să pornească în lume pentru a-și găsi norocul. Pe scurt, povestea îi aduce în prim-plan pe Nana, purcelușul cel mic, Nunu, purcelușul mijlociu, puțin bâlbâit și emotiv, dar și pe Nini, purcelușul cel mare.

Desigur, din decor nu lipsește nici Lulu, lupul cel flămând și fudul. În concluzie, acesta este un spectacol extraordinar pentru micuți, dar nu numai, ci și pentru părinți, bunici, o lecție despre prietenie, toleranță și despre cum pot fi învinse toate greutățile prin optimism, voioșie, muncă și bunăvoință.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.25 secunde