"Copiii Războiului". Cel mai nou volum semnat de Varujan Vosganian, lansat la Constanța

226

Articole de la același autor

Deputatul Varujan Vosganian a lansat, vineri, la Constanța, cel mai nou volum - "Copiii Războiului". Evenimentul cultural a fost organizat de Universitatea "Andrei Șaguna", în parteneriat cu Uniunea Armenilor din Constanța.
 
Vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor și deputat la cel de-al șaptelea mandat, Varujan Vosganian este membru de onoare al Senatului Universității "Andrei Șaguna" din 2010, an în care a dăruit numele său "promoției absolvenților Facultății de Științe Economice. 


"Copiii Războiului", cel mai recent volum ce poartă semnătura sa, se dorește a fi o reconstituire a unor fragmente din istoria României de la cel de-Al Doilea Război Mondial până la începutul anilor 2000, reușind să surprindă totodată și drama individului care, după război și după pre-facerile ideologice din societatea noastră, nu mai găsește libertatea nici în societate, nici în sine.


Lansarea cărții ce-i poartă semnătura a strâns o sumedenie de laude și recenzii pozitive din partea cunoscătorilor din domeniul literar, dar și din partea publicului local. Printre capodoperele literare publicate, se numără volume de versuri precum "Cartea poemelor mele nescrise", "Șamanul albastru", "Ochiul cel alb al reginei" și volume de proză dintre care cea mai reprezentativă lucrare este binecunoscuta "Cartea șoaptelor" - epopee a secolului XX și, în același timp, carte de referință pentru poporul armean.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9224 secunde