Copiii pot lua cursuri de vară în limba engleză

469

Articole de la același autor

Școala de vară în limba engleză "Helen Doron English" le-a pregătit constănțenilor noi surprize. De data aceasta, însă, aceasta vă așteaptă să petreceți împreună o vacanță de nota zece, nu doar distractivă, ci și educativă. Ca urmare, începând cu data de 18 iunie vor începe cursurile de vară în limba engleză pentru copii, acestea putând fi accesate până pe data de 10 august, în module de câte două săptămâni. Pentru cei interesați, programul zilnic este de la ora 9.00 la 12.30 sau 9.00 la 16.30, la alegere, și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între patru și 14 ani.

Instituția s-a pregătit deja să-i primească pe cei mici în trei locații, două în Constanța și una în Cernavodă, unde vor fi întâmpinați și înscriși la cursuri în funcție de vârsta pe care o au, dar și de nivelul de cunoaștere a limbii engleze. Potrivit organizatorilor, cursurile se desfășoară exclusiv în limba engleză, astfel că la finalul a două, patru sau șase săptămâni cei mici vor reuși să își crească fluența vorbirii, iar dacă acum au prima întâlnire cu engleza, s-o îndrăgească pentru totdeauna.

Pentru ca programul să fie cât mai atractiv, copiii se vor întâlni în fiecare dimineață cu personajele favorite din cursurile "Holiday Fun with Flupe" și "Jump with Joey" și desenele animate special pregătite pentru învățarea limbii engleze.

"Copiii care aleg să ni se alăture și după-amiază vor afla despre obiceiurile și tradițiile din alte țări, direct de la voluntari internaționali din țările respective. Oaspeții noștri din străinătate vorbitori de limba engleză le pregătesc celor mici un program interactiv prin care vor învăța despre alimentația sănătoasă, protecția mediului și energia regenerabilă, direct în engleză, ca și cum s-ar afla în străinătate.

Fiecare curs include un kit de materiale special format din caiet și DVD, astfel încât cei mici să-și poată aminti cu ușurință și după aceea ce au învățat la școala de vară", au explicat reprezentanții Școlii "Helen Doron English. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9723 secunde