Copiii, invitați la spectacol: "Prințesa și broscoiul"

138
Copiii, invitați la spectacol:

Articole de la același autor

Copiii sunt invitați, astăzi, de la ora 10.00, și duminică, 29 aprilie, de la ora 11.30, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", unde vor putea lua parte la îndrăgita poveste o broscoiului și a prințesei.

Piesa "Prințesa și broscoiul" este o adaptare după basmul "Prințul fermecat" al Fraților Grimm, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu. Ionuț Sergiu Anghel realizează coregrafia spectacolului, iar muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu.

Scenografia este marca binecunoscutei scenografe constănțene Eugenia Tărășescu Jianu. Așa cum se știe, fiecare prințesă are nevoie de un prinț, dar ce se întâmplă atunci când el este doar un broscoi și nimic mai mult?

Povestea păstrează linia Fraților Grimm, iar acțiunea degajă o atmosferă relaxantă, cu inserții muzicale deosebite, cântece personalizate pentru personaje etc.

Din distribuție fac parte: Arina Cojocaru, care o interpretează pe fiica cea mică a împăratului, prințesa extrem de frumoasă, dar capricioasă, Grațian Prisăcariu, adică prințul arătos, dar "cu caracter urât", transformat în broscoi, iar bunicul prințesei este Lică Gherghilescu. De asemenea, cei mici vor avea ocazia să îi revadă pe Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Andrei Stroescu și Tiberiu Roșu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3811 secunde