Copiii, invitaţi la ateliere online, la Muzeul „Grigore Antipa”

156
Copiii, invitaţi la ateliere online, la Muzeul „Grigore Antipa” - copiiiinvitatiantipa-1610556428.jpg

Articole de la același autor

Cei mici sunt invitaţi să participe, vineri, cu prilejul Zilei Culturii Naţionale, la ateliere online organizate de Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Copiii au şansa astfel să descopere natura, activităţile online fiind dedicate vieţuitoarelor din Delta Dunării.

Ei vor identifica, prin intermediul unei prezentări interactive, tipuri de medii de viaţă şi grupe de animale ce pot fi întâlnite în deltă, se vor familiariza cu noţiuni despre deltă, în general, şi cu câteva caracteristici ale Deltei Dunării în mod particular. Întâlnirile online, la care pot participa copii cu vârste între 6 şi 10 ani, se vor desfăşura pe platforma Zoom, începând cu orele 10:00 şi 12:00.

Proiectul „Descoperă natura!”, din care fac parte atelierele online „Delta Dunării”, cuprinde teme şi activităţi menite să satisfacă nevoia de cunoaştere şi de învăţare a copiilor şi surprinde aspecte din medii naturale de viaţă ce se regăsesc în dioramele muzeului. Înscrierea copiilor se face online, pe site-ul muzeului, antipa.ro. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, maximum 20 de copii per atelier. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5018 secunde