Copiii învață care este cel mai frumos anotimp

Ştire online publicată Luni, 06 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de Mare” îi invită pe cei mici joi, 9 mai, ora 10.30, la spectacolul „Anotimpuri cu povești”, de Aneta Forna Christu. De data aceasta, însă, show-ul nu va avea loc la sediul instituției de cultură, ci la sediul Căminului cultural din localitatea Lumina.
Ilustrația muzicală îi aparține lui Dicran Asarian. Distribuția este formată din Claudia Zaharia, Daniela Vlad, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan. 
Potrivit secretarului teatrului, Magda Bădică, „Anotimpuri cu povești” este un spectacol interactiv în care toți copilașii sunt invitați să descopere împreună cu Claudia și Vlăduț, care este cel mai frumos anotimp. 
„Toți invitații participă cu voioșie la toate acțiunile poveștilor ce aparțin fiecărui anotimp. Acestea sunt povești deja cunoscute din lecturile ascultate la grădiniță sau acasă, dar aici, pe scenă, prind viață, dăruită cu talent de actori îndrăgiți ai teatrului.  
Și marea și stelele și vrăbiuța și cerul și rândunelele și mărul și cioara și ursulețul și brăduțul, ba chiar și nepoțica, bunicul, cățelul, pisica, șoricica ce vor reuși să scoată ridichea uriașă - toți îi solicită pe copiii spectatori să-i ajute când au nevoie, să se bucure și să cânte împreună cu ei. În plus, cu toții vor învăța și ce este aceea o enigmă, dar și faptul că toate anotimpurile sunt frumoase pentru că fiecare anotimp are farmecul lui”, a precizat aceasta.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și opt ani și durează 55 de minute. Prețul unui bilet este 20 de lei pentru adulți și cinci lei pentru copii. (M.Ș.)


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.8664 secunde