Mai multe ştiri online:

Copii, veniți la "Parada personajelor de poveste"!

Ştire online publicată Sâmbătă, 01 Iulie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
În Constanța, special pentru prichindei, în perioada 29 iunie - 17 august, este organizată „Parada Personajelor de Poveste”! 


Mamaia și Satul de Vacanță se vor transforma, în fiecare joi, în tărâmul de poveste al personajelor îndrăgite de cei mici. Parada va pleca, la ora 20:00, din Piațeta Cazino Mamaia și va străbate Faleza de Promenadă și Piațeta Perla, până în parcul de distracții din Satul de Vacanță. 


Evenimentul este organizat de Asociația Litoral - Delta Dunării, în scopul promovării stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță, cu fonduri ce provin din bugetul taxei de promovare a agenților economici din Mamaia și Satul de Vacanță, conform strategiei de dezvoltare și promovare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2784 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7453 secunde