Copii din Grădina petrec vacanța la Liceul "Traian"

238

Articole de la același autor

Distracție mare ieri în curtea Liceului Teoretic "Traian" o dată cu deschiderea celei de-a doua ediții a Școlii de vară "Traian Summer Camp", proiect realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța.


Dacă la prima ediție beneficiarii școlii au fost copii defavorizați din localitatea Ciocârlia, de data aceasta se vor bucura de posibilitatea de a petrece într-o manieră creativă câteva zile din vacanța de vară copii ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Grădina.


Activitățile prevăzute în proiect vor stimula imaginația copiilor, punând în valoare potențialul fiecărui participant.


La deschiderea de ieri invitat special a fost tânărul iluzionist Ciprian Morți, student anul II, cu bursă de merit, la University of Hull din Marea Britanie, Facultatea de Arte Dramatice, Muzică și TV, membru atestat de Asociația Magicienilor și Iluzioniștilor din România, fiind clasat în topul primilor 10 magicieni din România.


"Liceul Teoretic «Traian», cu ajutorul partenerilor și sponsorilor implicați, se dovedește a fi un membru activ în acțiunile comunității locale, impunând voluntariatul ca o formă importantă de educație informală", declara prof. Con-stantin Caracoti.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6083 secunde