CONTESTAȚIE

470
3
Studenți ai Facultății de Arte, contestăm alegerile de reprezentanți ai studenților în Consiliul facultății, organizate de Liga studenților din UOC, din următoarele motive:
1. Vineri, 20 ianuarie 2012, am aflat cu stupoare că a fost programată, la ora 18.oo, adunarea de alegeri a reprezentanților studenților în Consiliul Facultății de Arte, fără ca datele de desfășurare a alegerilor să se facă publice prin afișare la sediile Facultății de Arte, conform Regulamentul de alegere a reprezentanților studenților în structurile de conducere ale Universității "Ovidius" din Constanța;
2. Unii dintre noi am fost puși in situația de a nu ne mai putea depune candidatura, deși intenționam acest lucru;
3. Reclamăm faptul că a fost încălcat flagrant art. 20 din Regulamentul de alegere a reprezentanților studenților în structurile de conducere ale Universității "Ovidius" din Constanța, care prevede: ".... Comisia Electorală Centrală va face cunoscută data, ora și locația desfășurării alegerilor cu cel puțin 2 zile înainte de ziua alegerilor, pentru fiecare facultate în parte, prin afișarea la avizier.
5. La elaborarea regulamentului, cei care l-au redactat au omis intenționat anunțarea din timp a datei limită de depunere a candidaturilor, fapt ce a făcut posibilă situația aberantă în care ne aflăm.
6. Vă aducem la cunoștință faptul că reprezentantul studenților Facultății de Arte a intrat în posesia Regulamentului de alegere a reprezentanților studenților în structurile de conducere ale Universității "Ovidius" din Constanța, în data de 18 ianuarie 2012, ora 06:50 PM (după insistente rugăminți adresate președintelui Ligii studenților), urmând a se întalni ulterior cu studenții, în vederea prezentării regulamentului de alegeri. Menționăm că același regulament a fost afișat pe site-ul UOC joi, 19 ianuarie 2012. (Anexăm copie după pagina web a site-ului UOC și pagina personală de e-mail cu data și ora la care am primit regulamentul).
În concluzie, studenții Facultății de Arte consideră ilegală ședința de alegeri organizată abuziv de către Comisia Electorală Centrală, și solicită refacerea acestora în temei legal, conform Regulamentului de alegere a reprezentanților studenților în structurile de conducere ale Universității "Ovidius" din Constanța, afișat pe site-ul UOC în data de 19 ianuarie 2012.

Comentează știrea

NU TOTI STUDENTII
23 ianuarie 2012
vorbeste ptr tine

VORBESTE IN NUMELE TAU. PE CEI MAI MULTI NU NE REPREZINTI SI TERMINA CU DIVERSIUNEA. GATA. AJUNGE MIZERIA.

student
23 ianuarie 2012
student care a vot

de ce nu spune alexandru nes si cum este el controlat de carmen hantiu si de daniel saracescu?si impins de la spate de Ovidiu Felipov, un profesor deosebit care doreste sa o impuna in consiliul facultatii pe amanta sa?Mentionez ca Felipov a fost si el reprezentant al studentilor in consiliul facultatii.Se vede ca i-ai reprezentat cu ardoare si ai avut un cuvant de spus acolo din moment ce tu ai ajuns profesor

eu si doar eu
25 ianuarie 2012
ciocul mic

ce nu iti ajunge tie mai mihaita neju?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8175 secunde