Constănțenii vor primi Sfânta Lumină pe plaja "Modern"

679
Constănțenii vor primi Sfânta Lumină pe plaja
Sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 8.30, Ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Capela "Sfântul Ierarh Nicolae" a Penitenciarului Poarta Albă, în prezența persoanelor private de libertate.

Utrenia (Slujba) Învierii va fi oficiată de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pe plaja "Modern" din municipiul Constanța, începând cu ora 23.40. Credincioșii prezenți vor primi Sfânta Lumină adusă de la Ierusalim. La sfârșitul slujbei Învierii, Ierarhul Tomisului va ține un Cuvânt Pastoral.

La ora 1.00 va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța. Răspunsurile liturgice vor fi date de Corala băr-bătească "Armonia" a Arhiepiscopiei Tomisului.

Duminică, 15 aprilie, de la ora 12.00, Înaltpreasfințitul Teodosie va săvârși slujba celei de-a doua Învieri la Catedrala "Sfinții Apostoli Petru și Pavel". În cadrul acestei slujbe, Sfânta Evanghelie va fi rostită în 12 limbi, după numărul Sfinților Apostoli.

La ora 18.00, la Casa de Cultură din Constanța, este programat Concertul pascal, susținut de către Corala Bărbătească "Armo-nia" a Arhiepiscopiei Tomisului. La finalul concertului, Înaltpreasfinția Sa va ține un cuvânt de învățătură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : 11 ani de arhierie
Pagina a fost generata in 0.2496 secunde