Constănţenii pot merge, din nou, în sălile de lectură ale Bibliotecii „Ioan N. Roman”

716
Constănţenii pot merge, din nou, în sălile de lectură ale Bibliotecii „Ioan N. Roman” - 20723011376685415732418661716751-1625141512.jpg
La un an de la reluarea parțială a activităților cu publicul, afectate de pandemia provocată de virusul COVID-19, utilizatorii pot consulta din nou publicațiile Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța în sălile de lectură.

Măsura este valabilă de la 1 iulie, cu respectarea normelor sanitare. Tot de la această dată Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța a trecut la programul de vară.

Pentru accesul în sălile de lectură utilizatorii trebuie să dețină un permis de intrare valid. Numărul documentelor solicitate de un cititor este de maxim cinci titluri într-o repriză, cu posibilitatea predării parțiale a acestora și a repetării comenzii, dar fără a se depăși numărul de cinci titluri. Precizăm că sălile de lectură au fost deschise publicului și până acum, dar doar pentru utilizatorii care au venit cu materiale personale (studiu individual). Pe toată perioada stării de alertă utilizatorii au beneficiat de documente din bibliotecă prin cereri și răspunsuri online.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2968 secunde