Constănțenii, invitați la un spectacol de muzică italiană, în compania lui Don Miche!

132
Constănțenii, invitați la un spectacol de muzică italiană, în compania lui Don Miche! - tiracconto-1446208637.jpg

Articole de la același autor

În seara aceasta, constănțenii sunt invitați la un spectacol de muzică italiană, în compania lui Don Miche!

Spectacolul "Ti Racconto l’Italia" aduce cu el parfumul tradiției italiene autentice, într-un repertoriu ce pornește de la canzonetta napoletană cântată în dialect și acompaniată cu intervenții de flaut și ajunge la muzica americană post-belică, inspirată de masiva migrație a italienilor pe noul continent.

Titluri celebre pe tot mapamondul ce au încălzit inimile a milioane de oameni și i-au făcut să guste Italia așa cum este, sunt abordate atât în manieră tradițională, cât și prin orchestrații proaspete, moderne, gen swing sau mambo. "Volare"," O sole mio", "Mambo italiano", "Tu vuo’ fa’ l’americano", "Chitarra romana", "Arrivederci Roma", sunt doar câteva dintre titlurile ce fac parte din noul proiect muzical "Ti racconto l’Italia", proiect cu care artistul aduce românilor iubitori ai genului un plus de inspirație romantică, în serile în care vor alege să viseze Italia, savurând o pizza și un pahar cu vin ales. Absolvent al Universității Naționale de Muzică București, Don Miche este un artist care a revenit în România după opt ani de activitate artistică în Italia. Inspirația ce a făcut să se nască ideea proiectului își are rădăcinile chiar în sânul familiei artistului.

Astăzi, începând cu ora 21.30, constănțenii sunt invitați la Harlequin Mamaia pentru o călătorie unică în frumoasa poveste a Italiei.(

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0936 secunde