Constănțenii, invitați la o porție de "Testosteron"

286
Constănțenii, invitați la o porție de

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați sâmbătă, 23 martie, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat, pentru o porție de râs, alături de actorii care vor pune în scenă piesa "Testosteron", comedia-cult a regizorului și producătorului polonez Andrzej Saramonowicz. 
Varianta de la Constanța a regizorului timișorean Traian Șoimu a câștigat aprecierile publicului de-a lungul timpului și s-a bucurat de mare succes la Gala Națională a Comediei de la Galați. Reprezentanții TSC spun că, deși unii spectatori au fost scandalizați de limbaj, pe alocuri licențios, cei mai mulți au reușit să privească dincolo de acesta și să înțeleagă miza, cu mult mai mare. 


"Este un spectacol despre cât de devreme sau cât de târziu înțelegi care ți-e rostul pe lumea asta, iar unii nu apucă să înțeleagă până mor", a declarat regizorul înainte de premieră. 


Din distribuție fac parte: Andu Axente, Bogdan Caragea, Adrian Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Alexandru Medveghi, Marian Adochiței, Remus Archip. Aceștia sunt cei șapte bărbați care "cred că femeile sunt dușmanul lor principal, dar, de fapt, nu e unul care să nu le iubească până la Dumnezeu și înapoi". 


Scenografia este semnată de timișoreanul Zsolt Fehervari, iar asistent scenograf este Lăcrămioara Dumitrașcu, cea care a realizat și grafica afișului. Muzica îi aparține compozitorului Adrian Mihai, iar traducerea textului a fost realizată de Ioana Diaconu Mureșan. Spectacolul nu este recomandat minorilor. 


XXX 
Duminică, 24 martie, tot de la ora 19.00, puteți lua parte la "Jurnal de România. Constanța", o dramă documentară pe care actrițele TSC au jucat-o cu mare succes la Viena, Timișoara, București și Sibiu. 
Distribuția este formată din Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Turchian Guzin Nasurla, Florina Stănculeț, Laura Iordan Adrian, Alina Manțu. Ele ne vor aduce aminte în ce fel de oraș trăim și cum este el văzut de actori, atât prin prisma meseriei lor, cât și din perspectiva cetățeanului obișnuit. Piesa este regizată de Carmen Lidia Vidu, grafica și editarea video sunt realizate de Cristina Baciu, iar scenografia și costumele, de Lăcrămioara Dumitrașcu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cauze de infertilitate la bărbați
Pagina a fost generata in 0.5683 secunde