Constănțeanul Andrei Petre Bogdan, ales președinte al Consiliului Național al Elevilor

998
Constănțeanul Andrei Petre Bogdan, ales președinte al Consiliului Național al Elevilor - andreibogdan-1326310515.jpg
În prezența consilierului ministrului Educației, Romeo Moșoiu, și a secretarului de stat Oana Badea, la Târgu Mureș a avut loc deschiderea oficială a Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor (CNE), la care participă sute de lideri ai elevilor din toate județele țării, însoțiți de profesorii coordonatori, printre care și delegația constănțeană, condusă de prof. Roxana Mitan.

Andrei Petre Bogdan, elev al clasei a X-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța, a fost ales în funcția de președinte al CNE, contracandidatul său fiind Andrei Novac, din Bihor, președinte al Consiliului Regional din zona Nord-Vest, conform presei mureșene.

Andrei Petre deținea funcția de președinte al Consiliului Regional din zona Sud-Est.

Săptămâna viitoare, în cadrul unei conferințe de presă organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța vom afla ce "isprăvi" au condus la alegerea constănțeanului în această înaltă funcție.

După ce ieri a fost dezbătut regulamentul CNE, astăzi, participanții vor încheia lucrările Adunării Generale cu decizii, după care vor putea să se bucure de un program outdoor pe Platoul Costești, alături de voluntarii de la Cercetașii României, iar vineri, programul include evaluarea Adunării Generale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4873 secunde