Constanța, reprezentată la Festivalul Internațional "Dei Giovanni"

248
1

Articole de la același autor

Centrul Cultural Județean "T. Burada" se pregătește pentru a participa la a IX-a ediție a Concursului național de dans "Cupa Beija Flor". Trupele de dans modern, dans contemporan - formație, dans contemporan duet și dans sportiv vor merge duminică, 22 martie, la Galați, unde instructorul coregraf al centrului, Adriana Hoidrag, speră să câștige toate premiile. Duetul la dans contemporan Geanina Chiron/Florin Enică este vedeta centrului, care, datorită prestațiilor și numeroaselor premii obținute la nivel național, sunt invitați la Festivalul Internațional "Dei Giovanni" din Piacenza, Italia. În urma participării la Festivalul Național "Flori de Dragobete", Geanina și Florin au obținut Trofeul Federației "Star Music", care le asigură participarea la Festivalul Internațional "Dei Giovanni" din Italia. Chiar dacă acest concurs se va desfășura în luna august, duetul lucrează intens, în aceste zile, pregătindu-se pentru competiția de la Galați. 


Ilustrația coregrafică de Zilele Marinei 
Elevii instructorului coregraf Hoidrag asigură ilustrația coregrafică concertelor susținute de Forțele Navale, cu ocazia Zilei Marinei. Turiști din întreaga țară sosesc să admire Festivalul Internațional al Muzicilor Militare, desfășurat la Brăila, Galați sau Constanța. 
Geanina Chiron și Florin Enică, dansa-torii care au obținut locul I la secțiunea show vienesse waltz & contemporany dance, se pregătesc intens, pentru că, după aceste competiții la nivel național, sunt invitați la turnee în Italia, Danemarca și alte țări europene.


Comentează știrea

iulian
22 martie 2015
Locuri de munca!

INFO [email protected] INFO [email protected] Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected] INFO [email protected] INFO [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde