Conferință internațională online a studenților, la Universitatea Maritimă Constanța

254
Conferință internațională online a studenților, la Universitatea Maritimă Constanța - conferintainternationalaonline-1589112406.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța va organiza prima ediție virtuală a Conferinței Internaționale a Studenților. Evenimentul va avea loc pe 23 mai și este dedicat integral studenților din cadrul tuturor instituțiilor membre BSAMI.

Tema conferinței este "Viitorul învățământului de marină în era digitalizării".

"Evenimentul este menit să devină un forum pentru schimbul de informații cu privire la provocările și oportunitățile cu care se confruntă studenții în aceste vremuri de digitalizare a procesului de învățare", precizează reprezentanții Universității Maritime Constanța.

Toate instituțiile membre BSAMI sunt invitate să contribuie cu două, trei prezentări legate de subiectul conferinței (limba de lucru a conferinței este engleza). Toți studenții vor primi un certificat de participare la încheierea conferinței. Înscrierea online va fi disponibilă până pe data de 17 mai 2020, la adresa https://maritimeconferences.online/conference-announcement/.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde