Concursul pentru directorii de școli. 16 candidați au picat proba scrisă

3287
1
Concursul pentru directorii de școli.  16 candidați au picat proba scrisă - concursdirectori-1500393495.jpg

Articole de la același autor

109 cadre didactice au intrat în cursa pentru ocuparea unui post de director sau director adjunct vacant în unități de învățământ din județul Constanța. Din aceștia, 107 s-au prezentat la proba scrisă, iar un candidat, Hariclia Marinela Popescu, care s-a înscris pentru postul de director al Liceului Tehnologic "Dimitrie Leonida", s-a retras.

Din păcate, 16 profesori din cei rămași în competiție nu au reușit să ia peste 35 de puncte, fiind declarați respinși. Aisel Arif, care candida pentru postul de director la Școala Gimnazială nr. 11 din Constanța, a obținut 30 de puncte, Mihai Coiciu, înscris pentru posturile de director și director adjunct la Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol, a luat 33,75 puncte, Iulian Popa, înscris pentru postul de director adjunct la Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța, a luat 31,25 puncte, Adrian Țacu, înscrie pentru postul de director al Școlii Gimnaziale "S.A. Esenin" Ghindărești, a luat 33,75 puncte, Daniela Brașov, înscrisă pentru postul de director al Grădiniței cu program prelungit nr. 45 Constanța, a obținut 33,75 puncte, Lidia Ioana Ilie, înscrisă pentru postul de director la Grădinița cu program prelungit "Căsuța de turtă dulce" Constanța, a luat 33,75 puncte, Elena Velcea, înscrisă pentru postul de director la Grădinița cu program prelungit "Gulliver" Constanța, a luat 31,25 puncte, Irina Petra Căpățînă, înscrisă pentru postul de director adjunct la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța, a obținut 28,75 puncte, Dorina Ivanciu, înscrisă pentru postul de director adjunct la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", a obținut 31,25 puncte, Iulian Jegu, înscris pentru ambele posturi de director și director adjunct la Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși" Medgidia, a obținut 33,75 puncte, Gafia Popa, înscris pentru postul de director adjunct la Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar, a obținut 26,25 puncte, Marinela Gela Ivașcu, înscrisă pentru postul de director la Școala Gimnazială nr. 1 Limanu, a obținut 32,5 puncte, Iuliana Marcoșanu, înscrisă și pentru postul de director și pentru cel de director adjunct la Școala nr. 37 Constanța, a obținut 31,25 puncte, Gheorghița Marin, înscrisă pentru postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 1 Castelu, a obținut 31,25 puncte, Violeta Prisecaru, înscrisă pentru postul de director al Școlii Gimnaziale "Ion Ghica" Tortoman, a obținut 32,5 puncte, iar Cosmin Mihnea Ungureanu, înscris pentru postul de director al Școlii nr. 1 Castelu, a luat doar 30 de puncte.

Secretul celui mai mare punctaj

Cel mai mare punctaj, 48,5 puncte, a fost obținut de Cosmin Petrișor Badea, care candidează pentru postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța. Acesta consideră că, pe lângă experiența din ultimii ani la conducerea școlii unde predă, l-a ajutat și faptul că este profesor de matematică și are o gândire logică și organizată. "În primul rând, m-au ajutat anii de experiență în funcțiile de director sau director adjunct. Colaborarea cu Inspectoratul Școlar, Casa Corpului Didactic sau Ministerul Educației mi-a fost de un real folos și, nu în ultimul rând, faptul că sunt profesor de matematică, logica, organizarea", ne-a declarat prof. Cosmin Badea.

Urmează interviul

Toți candidații care au promovat proba scrisă vor participa, în perioada următoare la proba interviului. Conform calendarului stabilit de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, interviul va avea loc începând de joi, 20 iulie, și până pe 31 iulie, la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța.

Comentează știrea

Cunoscatoare
19 iulie 2017
Concurs directori

In articol scrie de cei respinsi....dar cum cei respinsi sunt si printre cei care sunt programati la CV si Interviu? Din nou daca ai picat este ....destept...prostul ! Nu ma mir daca acesti directori picati vor ajunge din nou in fruntea scolilor! Vedeti cine conduce ? RUSINE MARE MEN SI ISJ!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4365 secunde