Concursul online "LuminaMath", declarat NUL

440
Concursul online

Articole de la același autor

Sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 15-18, a fost programată ediția online a concursului național de matematică "LuminaMath".

Din păcate, majoritatea elevilor constănțeni înscriși au trăit dezamăgirea de a nu fi putut duce până la capăt acest concurs. Organizatorii s-au declarat depășiți de situație. "Interesul acordat competiției noastre ne-a depășit cu mult așteptările, astfel încât, din cauza unui număr foarte mare de accesări pe secundă, am întâmpinat probleme tehnice care nu au putut fi rezolvate de către echipa noastră.

Deoarece nu toți participanții au putut susține Faza Online a concursului, vom considera nulă competiția din 21 noiembrie.

O decizie oficială va fi comunicată în cel mai scurt timp, după ce managementul va consulta toate posibilitățile din punct de vedere tehnic care să permită susținerea competiției LuminaMath în mediul online în condiții optime de desfășurare.

Vă rugăm să dați dovadă de înțelegere dat fiind faptul că este prima noastră experiență de acest gen și vă asigurăm de cele mai bune intenții.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vom reveni în cel mai scurt timp cu decizia oficială". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Începe sezonul concursurilor pentru elevi
Pagina a fost generata in 0.5011 secunde