€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Concursul Național de Interpretare Pianistică – „PIANO ART”. la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 22 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Centrul Cultural Județean Constanța „Theodor T. Burada” organizează în perioada 8-9 iunie cea de a IV-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică – „PIANO ART”. Acest concurs este o competiție care are ca scop motivarea elevilor care studiază pianul în paralel cu învățământul general obligatoriu. Concursul este deschis copiilor care studiază pianul la școli populare de artă, centre culturale, grădinițe, case de cultură, dar și în mediul privat. 


“Acest eveniment contribuie la dezvoltarea capacității intelectuale a tinerilor. Totodată, ne dorim să susținem tinerele talente și, astfel, dăm oportunitatea tuturor celor interesați să își evalueze cunoștințele și să se familiarizeze cu un mediu competițional. Cred că un astfel de eveniment creează un cadru organizat de afirmare artistică și poate fi un punct de pornire pentru orice tânăr care își dorește o carieră în domeniu”, declară profesor Doina Voievozeanu, director general al Centrul Cultural Județean Constanța “Theodor T. Burada”. 


Marea surpriză a concursului din acest an o reprezintă inaugurarea noii achiziții a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” – pianul de concert „Boston”, ce face parte din mult apreciata marcă „Steinway&Sons”. Concurenții vor avea ocazia, poate pentru prima dată să atingă clapele unui instrument destinat pianiștilor concertiști consacrați din lume.


Concursul va avea loc în Sala de Concert a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” și este organizat pe categorii de vârstă, între 6 și 17 ani. Participanții vor interpreta două piese de factură diferită ca stil și gen, făra a avea însă partituri. Taxa de participare este de 50 lei. Data limită de înscriere este 03.06.2019 la adresa: Centrul Cultural Județean Constanța “Theodor T. Burada”, Bd Tomis nr 110, Constanța, Telefon: 0241. 619.293 , Fax: 0241619293 – Concursul Național de Interpretare Pianistică „PIANO ART” sau email:
scoaladearte.constanta@yahoo.com


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7332 secunde