O nouă provocare

Concursul "Liceul meu prin obiectiv"

292
A început concursul de fotografie și filme de scurt-metraj "Liceul meu prin obiectiv". Concursul se află la prima ediție și este organizat de cine-foto clubul ARTA. Elevii pasionați de fotografie și cinematografie au șansa de a se afirma atât în propriul liceu, dar și pe plan național. Concursul se află la prima ediție și este organizat de cine-foto clubul ARTA.
Tinerii creatori pot trimite lucrările până la data de 9 mai 2010.
Tema este simplă: viața de licean, liceul meu. Materialele pot conține orice inspiră participanții: viața alături de colegi, familie, locuri, evenimente, etc. Lucrările se pot înscrie la următoarele categorii: fotografii color, fotografii alb-negru, fotografii cu telefonul mobil, filme de scurt-metraj.
Înscrierile se fac online, pe pagina concursului www.arta-vrl.org. Proiectul își propune să ofere tinerilor un mod de exprimare și să descopere noi talente în artele vizuale la nivelul întregii țări. Premierea câștigătorilor va avea loc în iunie 2010, iar timp de cel puțin o lună vor fi organizate expoziții foto și proiecții ale filmelor participante.
Cine-foto clubul ARTA a fost înființat în 2007 de tineri pasionați de fotografie. Clubul își dorește să promoveze artele pe plan național și să încurajeze și să extindă interesul pentru artă, excelență în artă și știința artei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4041 secunde