Concursul care a stârnit curiozitatea a sute de elevi

246
Concursul care a stârnit curiozitatea a sute de elevi - concursulcareastarnit-1434392195.jpg

Articole recomandate

Astăzi, în sala de festivități a Liceului Teoretic "Callatis" din Mangalia va avea loc premierea elevilor participanți la concursul "Să vorbim… Gramatică/ Let’s speak… Grammar". Toți elevii premianți vor primi diplome și premii sub formă de cărți, ce au putut fi achiziționate cu ajutorul sponsorilor proiectului. 


Astfel se încheie seria activităților de anul acesta din cadrul proiectului "Să vorbim… Gramatică/ Let’s speak…Grammar" , care a cuprins concursuri interdisciplinare de limba română și limba engleză, dar și un simpozion adresat profesorilor. Noutatea acestei ediții a constat în felul în care s-a organizat concursul direct de gramatică, proba susținându-se în același timp în mai multe școli din județ: Mangalia, Constanța, Medgidia, Cernavodă, Negru Vodă.


Liceul Teoretic "Callatis" a încheiat cu acest prilej parteneriate cu peste 60 de școli din întreaga țară. 225 de elevi au participat la concursul direct, 250 de elevi participând la concursul de creație, dar și 98 de profesori au participat cu lucrări la simpozion. 


Proiectul a fost susținut de către ISJ Con-stanța, Clubul Rotary Mangalia, Asociația Profesorilor Callatieni, dar și Asociația Părinților Elevilor Liceului Teoretic "Callatis". 


Coordonatorii proiectului, prof. Cristina Angheluță și prof. Simona Gherfi, consideră că acest proiect le-a oferit elevilor oportu-nitatea de a-și pune în valoare spontaneitatea, creativitatea, spiritul de competiție, dar și de a-și evalua cunoștințele acumulate la cele două materii școlare, iar cadrelor didactice un motiv de întâlnire și dezbatere a unor probleme de gramatică actuală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde