Concurs pentru fotografi și bloggeri

330
Ecologiștii găsesc cele mai atractive metode pentru a menține respectul oamenilor pentru mediul înconjurător. S-a format deja o cultură a mediului prin concursurile de fotografii și texte.
ONG Mare Nostrum organizează, cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre, o serie de activități destinate tuturor iubitorilor de mediu. În cadrul acestui eveniment, va fi organizat un concurs dedicat iubitorilor de artă fotografică și unul celor pasionați în "a da viață" cuvintelor.
Iubitorii de verde și cu simț fotografic pot participa la concursul Internațional de Fotografie de Mediu. Concursul se află la cea de-a IX-a ediție și are ca tematică "Marea Neagră pentru toți". Scopul acestuia este să încurajeze pasionații de fotografie în a promova, în creațiile lor, tematici referitoare la zona costieră românească. Cele două secțiuni ale concursului de anul acesta sunt: peisajele subacvatice și elementele de biodiversitate marină și de poluare a țărmului și a apei.
A doua provocare lansată de Mare Nostrum este Concursul Național de Articole de Blog aflat la prima ediție. Competiția este destinată tuturor celor interesați de protecția mediului și care, prin postările lor,  aduc la cunoștință publicului problemele de mediu din România. Înscrierile la concurs se fac până pe 21 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Trei ani de la moartea lui Ștefan Iordache
Pagina a fost generata in 0.3311 secunde