Concurs pe meserii pentru elevii din liceele tehnologice

414

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanța derulează, în această perioadă, cea de-a patra ediție a proiectului județean "Performanță în meserie". Cu acest prilej, astăzi, de la 9.30, la restaurantul Flora din Mamaia va avea loc concursul pe meserii dedicat elevilor din liceele tehnologice din județ.

"Proiectul constă în concursuri pe meserii și are ca obiectiv promovarea ideii de competiție și performanță la disciplinele cu competențe practice, precum și promovarea dezvoltării personale a elevilor din ȋnvățământul profesional și tehnic cu competențe practice prevăzute în curriculumul școlar și se adresează elevilor din 10 licee tehnologice din județul Constanța, elevi care au aptitudini, înclinații și interese deosebite pentru meseriile de organizator banqueting, ospătar (vânzător) în unități de alimentație publică, tehnician în gastronomie, bucătar și tehnician în activități de comerț", precizează directorul unității de învățământ, prof. Lidia Martinaș.

Proiectul "Performanță în meserie" își propune să motiveze elevii din liceele tehnologice pentru învățarea unei meserii, în vederea integrării pe piața muncii. Organizarea și desfășurarea concursului pe meserii se desfășoară sub coordonarea și sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, al inspectorului de specialitate prof. dr. Carmen Gabriela Neagu și inspectorului prof. ing. Daniela Frangopol. Din echipa de proiect fac parte directorul prof. Lidia Martinaș, prof. Tănăsica Doga, prof. Raluca Nisipeanu, prof. Ion Florescu, prof. Mihaela Tudorică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8987 secunde