Concurs internațional pentru dirijorii de operă, la TNOB

95
Concurs internațional pentru dirijorii de operă, la TNOB - concursintern-1432747877.jpg

Articole de la același autor

Teatrul național de Operă și Balet "Oleg Danovski" găzduiește concursul internațional pentru dirijorii de operă. La eveniment participă invitați din USA, Mexic, Coreea de Sud, Japonia, Hong Kong, Spania, Franța, Germania, Italia, Ucraina, etc. La etapele a II-a și a III-a ale concursului, intrarea este liberă, între orele 10 - 13 și 17 - 20.


Gala finală, în care vor dirija câștigătorii concursului, va avea loc duminică, 31 mai, de la ora 19, la sala Teatrului Național de Operă și Balet din Constanța. Intrarea se va face pe bază de invitații.


Dirijorii participanți au o mare experiență, susținând concerte și spectacole de operă în diverse țări ale lumii. Amintim câțiva dintre participanți: Daniel Gil Tejada (Spania), Seung Ryul Yang (Korea), Dmitri Banaev (Ucraina), Pierre Walter (Franta), Dmitri Banaev (Ucraina), David Hernandez (Mexic).


Juriul concursului este format din Daniela Vlădescu, directorul general al Teatrului Național de Operă și Balet Constanța, Vittorio Parisi (Italia) - fost profesor la Conservatorul "Giuseppe Verdi" din Milano, Vincenzo de Vivo (Italia) - fost director artistic la Teatrele de operă "San Carlo - Napoli, Marian Mitea (Belgia) - fost director la Conservatorul din Bruxelles și Radu Ciorei - dirijor la Teatrul Național de Operă și Balet Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : TNOB vă invită la "Don Quijote"
Pagina a fost generata in 0.4972 secunde