Mai multe ştiri online:

Concurs internațional de Miss, la Costinești

Ştire online publicată Sâmbătă, 20 August 2016. Autor: Simona ANGHEL
Fashiontv Summer Festival continuă, week-end-ul acesta, la Costinești, cu cea de-a VI-a ediție a Concursului internațional Miss Fashiontv Black Sea, International Fashion Week-end, dar și Gala turismului de pe litoralul românesc - Fashiontv Tourism Awards.

Sâmbătă, 20 august, va avea loc o nouă ediție a competiției internaționale Miss Fashiontv Black Sea, dar și prezentări de modă ale unor importanți designeri români și internaționali.

Prin intermediul Fashiontv, acest concurs internațional le oferă tinerelor șansa unei cariere de top-model și prezența pe cele mai râvnite catwalk-uri ale lumii. Astfel, primele șapte câștigătoare ale competiției vor avea șansa să participe la concursurile Miss Fashiontv din toată lumea, după cum urmează: în luna septembrie, Miss Fashiontv Turcia și Miss Fashiontv Thailanda, în luna noiembrie, Miss Fashiontv Dubai și Miss Fashiontv Singapore, urmând ca finala internațională a concursului să se desfășoare anul viitor, în China.

v v v

Duminică, 21 august, începând cu orele 22, pe scena de la Vox Maris din Costinești, va avea loc evenimentul Gala Turismului de pe Litoralul Românesc - Fashiontv Tourism Awards, dar și prezentări de modă ale unor importanți designeri autohtoni și internaționali.

În cadrul galei, vor fi premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: complexuri, hoteluri, restaurante, plaje/beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare și tratament și servicii.

La eveniment, vor fi prezenți reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerțului, Relațiilor cu Mediul de Afaceri, ai Autorității Naționale pentru Turism, dar și europarlamentari din Parlamentul Europei de la Bruxelles. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8149 secunde