CONCURS DIRECTORI / Veste excelentă pentru candidații respinși

4936
2
CONCURS DIRECTORI / Veste excelentă pentru candidații respinși - fonddirectori1471451498-1476091681.jpg

Articole de la același autor

În cazurile în care au fost sesizate documente corupte, alte documente decât cele cerute, sau documente omise în dosarele proprii, candidații au posibilitatea de a face dovada acestora în cursul zilei de astăzi, în intervalele 12.00- 17.00.


Menționăm că vor fi luate în considerare doar documentele administrative datate înainte de 2 octombrie 2016.Având în vedere numeroasele solicitări din partea candidaților ale căror dosare au fost respinse ca urmare a unor erori materiale, Ministerul Educației vine în sprijinul soluționării acestor situații speciale.


Astfel, în cazurile în care au fost sesizate documente corupte, alte documente decât cele cerute, sau documente omise în dosarele proprii, candidații au posibilitatea de a face dovada acestora în cursul zilei de astăzi.


Inspectoratele școlare au obligația de a contacta candidații în cel mai scurt timp astfel încât, în intervalul orar 12.00 -17.00, aceștia să prezinte Comisiei județene de organizare a concursului documentele pentru care au fost respinși. Ulterior, Ministerul Educației va analiza posibilitatea aprobării speciale de participare a candidaților la concurs.


Menționăm că vor fi luate în considerare doar documentele administrative datate înainte de 2 octombrie 2016.
Toate aceste informații au fost comunicate inspectoratelor școlare în cursul videoconferinței din această dimineață, condusă de Secretarul de stat pentru învățamântul preuniversitar, Monica Anisie.


Reamintim ca proba scrisă din cadrul concursului va avea loc in data de 12 Octombrie.




Comentează știrea

Doru
10 octombrie 2016
Vai noua ...

Ministerul mai da o sansa ratatilor care sunt directori de zeci de ani , si numiti politic , s-au sclerozat in functie . Acesti sacali care au dus in colaps invatamantul , vor sa aranjeze in continuare scoala , s-o mulga , s-o tunda , s-o beleasca de continut . Le-am vazut disperarea cand s-a hotarat concursul ... Secaturile se vor pe viata la comanda , desi sunt prosti si proaste cu zurgalai . Si mafioti , si mafioate , latra si la ideea de a se intoarce la catedra , ca profesori normali , pentru ca nu mai sunt normali ! Astia vor stinge lumina in invatamant in perioada urmatoare ... Daca suntem naivi si lipsiti de curaj ca sa le taiem avantul mizerabil !

profesor
11 octombrie 2016
unde esti tu tepes DOAMNE!

daca disperatii astia dupa functii iau concursul,vai de elevi,profesori...nu se mai satura indivizii astia! chiar nu pricep ce nu-i mai vrea nimeni...e o lipsa crasa de bun simt,au facut presiuni sa fie primiti astazi,au pus toti fraierii sa le incarce documentele ,competenta ZERO-,nu au nici un dram de demnitate ,se cunoaste ca nu-si merita directiunea,

Articole din aceeași secțiune

Luni, 10 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Holograf, în Club Doors
Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Pe scenele teatrelor constănțene
Pagina a fost generata in 1.2422 secunde