Concurs de matematică la Universitatea Maritimă

326
Concurs  de matematică la Universitatea Maritimă - concursumc-1493903890.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Maritimă din Constanța organizează, week-end-ul acesta, Concursul Studențesc de Matematică "Traian Lalescu", eveniment sprijinit de Ministerul Educației Naționale și Fundația "Traian Lalescu".

Festivitatea de deschidere va avea loc astăzi, 5 mai, începând cu ora 9.00, la Universitatea Maritimă, sediul din strada Cuarțului nr. 2. La festivitate, vor fi prezenți ing. Smaranda Lalescu, nepoata marelui matematician Traian Lalescu, președinta fundației, conf. dr. Antonela Toma, din partea Ministerului Educației Naționale, și reprezentanți ai universităților participante.

Trebuie precizat că anul acesta este pentru a treia oară când Universitatea Maritimă găzduiește acest concurs devenit tradițional în mediul academic românesc, după edițiile din 2011 și 2012.

Concursul se adresează studenților din anii I și II de la facultățile de profil din țară și cuprinde cinci secțiuni paralele.

Până acum, la eveniment s-au înscris peste 100 de participanți de la numeroase instituții de învățământ superior din țară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5816 secunde