Concurs de fotografie cu clădirile istorice ale Constanței

182

Articole de la același autor

Constănțenii sunt provocați la un concurs inedit de fotografie, în care își pot prezenta instantaneele care surprind frumusețea clădirilor istorice din zona peninsulară a orașului.

Este vorba despre concursul "Fotografii Istoriei", în care cele mai reușite 12 instantanee cu elemente de detaliu ale clădirilor din inima Constanței vor putea fi admirate într-un calendar online pentru anul 2020, în care vor fi punctate toate evenimentele importante pe care orașul nostru le desfășoară în cadrul proiectului european ALT/BAU - Transfer Networks Alternative Building Activation Units. Proiectul urmărește identificarea unor soluții pentru salvarea clădirilor de patrimoniu degradate din centrul vechi.

Persoanele pasionate de fotografie mai au la dispoziție doar trei zile pentru a se înscrie în concurs. Deja peste 150 de fotografii ce surprind clădiri istorice din Peninsulă au fost postate până acum în cadrul competiției.

"Regulamentul este simplu. Orice pasionat de fotografie este invitat să posteze poza pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Constanța, la secțiunea dedicată acestui concurs, iar clasamentul se va face în funcție de numărul de like-uri", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7381 secunde