Concertul extraordinar de Crăciun 2020 al corului Madrigal, online, gratuit

939
Concertul extraordinar de Crăciun 2020 al corului Madrigal, online, gratuit - corulmadrigal1-1608578133.jpg

Articole de la același autor

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” aduce publicului și anul acesta muzica și atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă prin tradiționalul Concert Extraordinar de Crăciun, dirijat de Anna Ungureanu.



Evenimentul este înregistrat în condiții excepționale în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României și va fi disponibil gratuit pe site-ul corului Madrigal www.madrigal.ro, în aplicația online Madrigal App. Aceasta va fi lansată pe 23 decembrie 2020 și va putea fi descărcată cu ușurință pe orice dispozitiv electronic pentru vizionare.


Desfășurat în absența audienței, fapt fără precedent în ultimii 52 de ani, Concertul Extraordinar de Crăciun 2020 a fost filmat în Sala tronului a Muzeului Național de Artă al României, un cadru grandios, emblematic, cu o semnificație culturală și istorică aparte. Creat ca un produs vizual remarcabil, Concertul de Crăciun al corului Madrigal include ilustrații din cadrul Galeriei de Artă Veche Românească a MNAR, imagini care pun în valoare sonoritatea și prezența scenică a Corului Madrigal și, totodată, îmbogățesc experiența artistică a privitorilor.


Concertul Extraordinar de Crăciun al Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” reprezintă unul dintre cele mai longevive și consecvente evenimente culturale din România. De peste jumătate de secol, în fiecare lună decembrie, Corul Madrigal s-a conectat cu publicul și a vestit sărbătoarea Nașterii Domnului pe marile scene de spectacol din București sau din țară.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2913 secunde