Concert simfonic, la Teatrul Național de Operă și Balet

164
1
Concert simfonic, la Teatrul Național de Operă și Balet - concertsimfonic1-1433943557.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski îi invită pe melomani pe data de 19 iunie, ora 19, la un concert simfonic, sub bagheta dirijorului argentinian Roberto Buffo. Constănțenii o vor putea asculta pe solista Aurora Luca - Zodieru. În programul concertului se vor regăsi lucrări de Haydn - Preludiu la Oratoriul "Creațiunea", Mozart - Concertul nr. 5 pentru vioară și orchestră în La major, KV219 și Beethoven - Simfonia nr.3 în Mi bemol major, op.55 "Eroica".

Biletele pentru acest concert pot fi cumpărate de la casa de bilete din incinta teatrului, la prețurile de 25, 30 și 40 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Elevii și studenții vor plăti pe un bilet 15 lei, iar pensionarii - 20 de lei.

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Recital liric la "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 0.5977 secunde