Concert simfonic de excepție la Colegiul de Arte "Regina Maria"

259
Concert simfonic de excepție la Colegiul de Arte

Articole de la același autor

În acest weekend, sunteți invitați, cu toată familia, în sala de spectacole a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța la un concert simfonic extraordinar. Acesta va fi susținut duminică, 20 octombrie, începând cu ora 13.00, de către Orchestra "Concerto" a Universității Naționale de Muzică București, sub bagheta dirijorului Bogdan Vodă.


Programul este alcătuit din lucrări, precum Uvertura operei "Flautul fermecat", de W.A. Mozart, Simfonia în Si bemol major, de Johann Stamitz, "Variațiuni" pe o temă de Joseph Haydn, op. 56 și Rapsodia română nr. 1 de George Enescu.


Potrivit prof. Angela Doicescu, evenimentul are loc în cadrul proiectului "PerformArt" și al parteneriatului dintre Universitatea Națională de Muzică București și Colegiul Național de Arte "Regina Maria". 


"Proiectul oferă consiliere și posibilități de perfecționare elevilor de la secția de muzică, de la specializările cu mare cerere pe piața muncii (contrabas, fagot, corn, trompetă, trombon), cu perspectiva afirmării și dezvoltării unei cariere prestigioase", a declarat directorul unității de învățământ, prof. Carmen Chilea. Pentru cei interesați, intrarea este liberă. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4502 secunde